Advertisement

Eşref Gani / Frlutycwiblvjm - Jun 26, 2021 · afganistan lideri gani'den taliban'a çağrı.

Eşref Gani / Frlutycwiblvjm - Jun 26, 2021 · afganistan lideri gani'den taliban'a çağrı.. Ghani was born on 19 may 1949 in the logar province in the kingdom of afghanistan.he belongs to the ahmadzai pashtun tribe. Jun 20, 2021 · new afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği belirtildi. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, taliban ve destekçilerinin, güç kullanmanın bir çözüm yolu olmadığını anlaması gerektiğini söyledi. Jun 20, 2021 · eşref gani: Jun 26, 2021 · afganistan lideri gani'den taliban'a çağrı.

Beyaz saray sözcüsü jen psaki tarafından yapılan yazılı açıklamada, abd başkanı joe biden'ın, cumhurbaşkanı gani ile abdullah'ı beyaz saray'da kabul edeceği, bu ziyaretin iki ülke arasındaki kalıcı ortaklığa vurgu. Afganistan'daki yabancı ülke askerlerinin 1 mayıs'tan itibariyle çekilmesinin hızlamasının ardından afgan güçleriyle taleban arasındaki çatışmalar da. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, taliban ve destekçilerinin, güç kullanmanın bir çözüm yolu olmadığını anlaması gerektiğini söyledi. Jun 25, 2021 · eşref gani'nin danışmanları biden görüşmesinde ikili ilişkilerin geleceği ve abd'nin afgan güçlerine desteği konularının gündeme getirileceğini belirtiyorlar. ''savaşı taliban başlattı, sorumlusu da kendileridir'' afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, ülkede savaşı taliban'ın başlattığını ve sorumlusunun da bu örgüt.

De11mzinnown3m
De11mzinnown3m from haberbank.xyz
Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, taliban ve destekçilerinin, güç kullanmanın bir çözüm yolu olmadığını anlaması gerektiğini söyledi. Jun 21, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği açıklandı. Jun 26, 2021 · afganistan lideri gani'den taliban'a çağrı. ''savaşı taliban başlattı, sorumlusu da kendileridir'' afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, ülkede savaşı taliban'ın başlattığını ve sorumlusunun da bu örgüt. Jun 25, 2021 · eşref gani'nin danışmanları biden görüşmesinde ikili ilişkilerin geleceği ve abd'nin afgan güçlerine desteği konularının gündeme getirileceğini belirtiyorlar. Görüşme öncesi oval ofis'te konuşan biden, abd ve nato birliklerinin afganistan'dan 11 eylül'e kadar çekilmesinin ardından ülkeye desteğin süreceğini ifade etti. Osman erbil genel yayın yönetmeni: Afganistan'daki yabancı ülke askerlerinin 1 mayıs'tan itibariyle çekilmesinin hızlamasının ardından afgan güçleriyle taleban arasındaki çatışmalar da.

Şefik hüsnü değmer genel müdür:

Jun 21, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği belirtildi. Afganistan'daki yabancı ülke askerlerinin 1 mayıs'tan itibariyle çekilmesinin hızlamasının ardından afgan güçleriyle taleban arasındaki çatışmalar da. Jun 21, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği belirtildi. Beyaz saray sözcüsü jen psaki tarafından yapılan açıklamada, abd başkanı joe biden'ın, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ı beyaz saray'da kabul. Jun 26, 2021 · abd başkanı joe biden, beyaz saray'da afganistan devlet başkanı eşref gani ve milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ı ağırladı. Osman erbil genel yayın yönetmeni: Feb 03, 2020 · kurucu: Jun 20, 2021 · eşref gani: Jun 20, 2021 · new afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği belirtildi. Beyaz saray sözcüsü jen psaki tarafından yapılan yazılı açıklamada, abd başkanı joe biden'ın, cumhurbaşkanı gani ile abdullah'ı beyaz saray'da kabul edeceği, bu ziyaretin iki ülke arasındaki kalıcı ortaklığa vurgu. Şefik hüsnü değmer genel müdür: Ghani was born on 19 may 1949 in the logar province in the kingdom of afghanistan.he belongs to the ahmadzai pashtun tribe. Görüşme öncesi oval ofis'te konuşan biden, abd ve nato birliklerinin afganistan'dan 11 eylül'e kadar çekilmesinin ardından ülkeye desteğin süreceğini ifade etti.

''savaşı taliban başlattı, sorumlusu da kendileridir'' afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, ülkede savaşı taliban'ın başlattığını ve sorumlusunun da bu örgüt. Görüşme öncesi oval ofis'te konuşan biden, abd ve nato birliklerinin afganistan'dan 11 eylül'e kadar çekilmesinin ardından ülkeye desteğin süreceğini ifade etti. Şefik hüsnü değmer genel müdür: Ghani was born on 19 may 1949 in the logar province in the kingdom of afghanistan.he belongs to the ahmadzai pashtun tribe. Jun 21, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği belirtildi.

Yb9lh61ktppkrm
Yb9lh61ktppkrm from i2.cnnturk.com
Jun 26, 2021 · afganistan lideri gani'den taliban'a çağrı. Osman erbil genel yayın yönetmeni: ''savaşı taliban başlattı, sorumlusu da kendileridir'' afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, ülkede savaşı taliban'ın başlattığını ve sorumlusunun da bu örgüt. Ghani was born on 19 may 1949 in the logar province in the kingdom of afghanistan.he belongs to the ahmadzai pashtun tribe. Feb 03, 2020 · kurucu: Jun 21, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği açıklandı. Jun 20, 2021 · new afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği belirtildi. Şefik hüsnü değmer genel müdür:

Jun 21, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği belirtildi.

Jun 20, 2021 · eşref gani: Feb 03, 2020 · kurucu: Osman erbil genel yayın yönetmeni: Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, taliban ve destekçilerinin, güç kullanmanın bir çözüm yolu olmadığını anlaması gerektiğini söyledi. Jun 21, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği belirtildi. Jun 26, 2021 · afganistan lideri gani'den taliban'a çağrı. Şefik hüsnü değmer genel müdür: Beyaz saray sözcüsü jen psaki tarafından yapılan açıklamada, abd başkanı joe biden'ın, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ı beyaz saray'da kabul. Jun 26, 2021 · abd başkanı joe biden, beyaz saray'da afganistan devlet başkanı eşref gani ve milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ı ağırladı. Beyaz saray sözcüsü jen psaki tarafından yapılan yazılı açıklamada, abd başkanı joe biden'ın, cumhurbaşkanı gani ile abdullah'ı beyaz saray'da kabul edeceği, bu ziyaretin iki ülke arasındaki kalıcı ortaklığa vurgu. Jun 25, 2021 · eşref gani'nin danışmanları biden görüşmesinde ikili ilişkilerin geleceği ve abd'nin afgan güçlerine desteği konularının gündeme getirileceğini belirtiyorlar. Afganistan'daki yabancı ülke askerlerinin 1 mayıs'tan itibariyle çekilmesinin hızlamasının ardından afgan güçleriyle taleban arasındaki çatışmalar da. Jun 21, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği belirtildi.

Jun 20, 2021 · eşref gani: Jun 25, 2021 · eşref gani'nin danışmanları biden görüşmesinde ikili ilişkilerin geleceği ve abd'nin afgan güçlerine desteği konularının gündeme getirileceğini belirtiyorlar. Feb 03, 2020 · kurucu: Jun 21, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği belirtildi. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, taliban ve destekçilerinin, güç kullanmanın bir çözüm yolu olmadığını anlaması gerektiğini söyledi.

Ekayrcoivo217m
Ekayrcoivo217m from cdntr1.img.sputniknews.com
Şefik hüsnü değmer genel müdür: Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, taliban ve destekçilerinin, güç kullanmanın bir çözüm yolu olmadığını anlaması gerektiğini söyledi. Jun 21, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği belirtildi. Jun 21, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği belirtildi. Jun 20, 2021 · eşref gani: Jun 26, 2021 · afganistan lideri gani'den taliban'a çağrı. Jun 25, 2021 · eşref gani'nin danışmanları biden görüşmesinde ikili ilişkilerin geleceği ve abd'nin afgan güçlerine desteği konularının gündeme getirileceğini belirtiyorlar. Afganistan'daki yabancı ülke askerlerinin 1 mayıs'tan itibariyle çekilmesinin hızlamasının ardından afgan güçleriyle taleban arasındaki çatışmalar da.

Beyaz saray sözcüsü jen psaki tarafından yapılan yazılı açıklamada, abd başkanı joe biden'ın, cumhurbaşkanı gani ile abdullah'ı beyaz saray'da kabul edeceği, bu ziyaretin iki ülke arasındaki kalıcı ortaklığa vurgu.

Beyaz saray sözcüsü jen psaki tarafından yapılan açıklamada, abd başkanı joe biden'ın, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ı beyaz saray'da kabul. Osman erbil genel yayın yönetmeni: Şefik hüsnü değmer genel müdür: Jun 26, 2021 · afganistan lideri gani'den taliban'a çağrı. Görüşme öncesi oval ofis'te konuşan biden, abd ve nato birliklerinin afganistan'dan 11 eylül'e kadar çekilmesinin ardından ülkeye desteğin süreceğini ifade etti. Jun 21, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği açıklandı. Beyaz saray sözcüsü jen psaki tarafından yapılan yazılı açıklamada, abd başkanı joe biden'ın, cumhurbaşkanı gani ile abdullah'ı beyaz saray'da kabul edeceği, bu ziyaretin iki ülke arasındaki kalıcı ortaklığa vurgu. Jun 21, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği belirtildi. Jun 20, 2021 · new afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği belirtildi. Jun 21, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği belirtildi. Jun 25, 2021 · eşref gani'nin danışmanları biden görüşmesinde ikili ilişkilerin geleceği ve abd'nin afgan güçlerine desteği konularının gündeme getirileceğini belirtiyorlar. Feb 03, 2020 · kurucu: Afganistan'daki yabancı ülke askerlerinin 1 mayıs'tan itibariyle çekilmesinin hızlamasının ardından afgan güçleriyle taleban arasındaki çatışmalar da.

Posting Komentar

0 Komentar